Recenzije o revitaPROST

 • Davor
  Imala sam jake bolove u donjem dijelu trbuha godinu dana. Antibiotici koje je propisao liječnik pružili su samo privremeno olakšanje od upale i nelagode. Nakon uzimanja revitaPROST kapsula počeo sam normalno ići na WC, bolovi su nestali, a potencija se poboljšala.
  revitaPROST
 • Davor
  Kapsule revitaPROST preporučio je prijatelj koji se dugo bezuspješno liječio od prostatitisa. Zahvaljujući njima, uspio sam brzo ispraviti kršenja u ranoj fazi i upozoriti se na tužne posljedice bolesti.
  revitaPROST
 • Alfred
  Kupio sam revitaPROST kapsule nakon što sam vidio pozitivne recenzije na internetu. Dugo je patio od bolova u lumbalnoj regiji, nije mogao normalno ići na WC i primijetio je izumiranje spolne funkcije. Nakon uzimanja kapsula sve se oporavilo nakon nekoliko tjedana svakodnevne upotrebe.
  revitaPROST
 • Mladen
  Prostatitis sam dobio sa 30 godina i bio sam iznenađen, jer sam mislio da se ova bolest javlja samo kod starijih ljudi. Srećom, na vrijeme sam pronašao revitaPROST kapsule i uspio sam se brzo riješiti problema. Hvala prijatelju!
  revitaPROST
 • Ivan
  Dugo sam tražio bezopasan lijek protiv prostatitisa i pronašao revitaPROST kapsule. Uzimao sam ih 3 tjedna i primijetio značajna poboljšanja kako u glavnom problemu tako iu genitalnom području. Hvala vam
  revitaPROST
Korisnička ocijena revitaPROST
4.8
22